Tør du ta steget

I løpet av det siste året har vi alle begynt å dekorere eller pusse opp hjemmene våre i massevis! På grunn av koronakrisen har vi alle brukt mer tid hjemme, noe som har ført til at vi endrer interiøret eller får den til å føles koseligere. Hvis vi er oftere hjemme, hvorfor skulle vi ikke være i et miljø vi virkelig liker? En slående hjemmedekorasjonstrend er fargen sort i interiøret, en farge som de siste årene har fått popularitet og fortsatt er i trend i dag! Sort er en definerende og dristig farge. På den ene siden kan sort være en ekstremt dominerende farge, men på den andre siden kan den faktisk være veldig beskjeden. Dette avhenger av hvordan du kombinerer fargen i interiøret.

SORT ER HIPT!

Fra sorte vegger, sorte møbler, til helt sorte kjøkken eller stuer. Vi har sett det hele! Du kan for eksempel vise den vakre kontrasten mellom sort og hvitt og gjøre ditt moderne interiør strømlinjeformet og rent. Hvite vegger kombineres ofte med sorte møbler og sort tilbehør. Har du nettopp fått installert et nytt sort kjøkken? Et sort kjøkken er ekstremt stilig og passer til mange forskjellige interiører! Eller kanskje du foretrekker et helt sort interiør?

Med denne trenden, ikke bare tenk på å kombinere fargen sort med møbler, gulv eller vindusdekorasjoner, men også med veggdekorasjonene dine! For hva skal du pynte veggene med?

HENG STILIGE VEGGDEKORASJONER TRYGT

I tillegg til denne hippe trenden, er stilig og sikker oppheng av bilder, fotorammer og/eller andre veggdekorasjoner viktig i hjemmet ditt! Ikke alle tenker umiddelbart på et opphengssystem når veggdekorasjoner skal henges opp, men dette gir faktisk  mange fordeler! Heng og flytt veggdekorasjonene dine på en trygg, enkel og fleksibel måte uten å skade veggene.

Vår Click Rail er et fleksibelt opphengssystem som kun krever en engangsinstallasjon på veggen, og dette systemet er tilgjengelig i en helt sort finish. Fra skinnene til opphengssnorene! Bli trygg på denne trenden og kombiner ditt sorte interiør med den sorte Click Rail. Velg for eksempel å innlemme skinnene i interiøret ditt, eller bruk dem til å komme med et slående uttrykk sammen med de andre sorte tonene.

OPPDAG MULIGHETENE

Du bestemmer hvor og hvor høyt eller lavt veggdekorasjonen din skal henges. Du beholder fleksibiliteten til enhver tid for å tilpasse veggene på en måte som passer dine ønsker til enhver tid.

Derfor kan du style og restyle som du ønsker!

Fordelene:

✔ Brukervennlig med engangsmontering
✔ Multifunksjonell med mange muligheter for veggdekorasjoner
✔ Fleksibel, slik at du enkelt og raskt kan henge opp og endre veggdekorasjoner
✔ Flukt mot taket ved å montere skinnen til veggen opp mot taket

Oppheng av veggdekorasjoner og tilpassing av veggene kan gjøres på forskjellige måter. La oss fylle deg med inspirasjon og en rekke alternativer for hvert rom i huset ditt.