Personvern – Bildeopphengssystem
BildeopphengssystemBildeopphengssystemBildeopphengssystem

Personvern

Denne personvernserklæringen omhandler alle forretningsprosesser i Artiteq Skandinavia AS («behandlingsansvarlig» eller «vi»), og hvordan vi samler og behandler personopplysninger.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner. Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon og bokføring. Ved markedsføring på e-post (nyhetsbrev) innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd.

Behandlingsansvarlig:

Artiteq Skandinavia AS

Kirkeveien 178

3140 Nøtterøy

Epost: post@bildeopphengssystem.no
Telefon: 333 91 100

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.artiteqshop.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår ehandelsplattform er levert av Shopify og data lagres i tjenester gjennom Shopify.

Underleverandører: Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.

Mailchimp: Benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp.

Google Analytics: Benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Visma AS: Vårt regnskapssystem, benyttes for nødvendig bokføring og fakturering. Her vil vanligvis navn, adresse og eventuelt telefonnummer lagres, samt opplysninger rundt varer handlet i nettbutikken.

Fraktselskaper: Vi sender pakker med ulike fraktselskaper (i hovedsak Posten og DB Schenker) og deler informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@artiteq.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler:

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Følgende informasjonskapsler (cookies) er i bruk i våre tjenester:

Bruk av våre butikkløsninger: Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

Google Analytics: Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Google Ads: Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel: Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler: I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser. Det finnes også et varsel om dette første gang du besøker nettbutikken.
søndag,mandag,tirsdag,onsdag,torsdag,fredag,lørdag
januar,februar,mars,april,mai,juni,juli,august,september,oktober,november,desember
Ønsket antall varer er ikke tilgjengelig. Kun [max] igjen.
Legg til ønskelisteSøk i ØnskelisteFjern Ønskeliste
Handlevogn

Handlevognen din er tom

Return To Shop

Legg til kommentar Rediger ordrenotat
Antatt Fraktkostnad
Legg til kupong

Antatt Fraktkostnad

Legg til kupong

Kupongkoden aktiveres i kassen