PRAKTISKE EKSEMPLER – Bildeopphengssystem
BildeopphengssystemBildeopphengssystemBildeopphengssystem

PRAKTISKE EKSEMPLER

Bildeoppheng i kontorbygninger

Virker denne løsningen som en god investering for kontorbygget ditt? Vi vil gjerne informere deg om fordelene med bærekraftig anleggsdrift.⁠

Click Rail i et privat hjem

Click Rail opphengssystem ble innstallert hos denne privatkunden for å sørge for trygt oppheng av kunstverk i leiligheten.

Botaniq (hengende blomsterpotter) gjør det mulig å bringe naturen inn i interiøret. Botaniq henger fra bildeopphengssystemet.

Galleri: CUBE8 Frederikstad

Galleri Cube8 har gått for en løsning med Click Rail Pro. Click Rail Pro er en bestselger for gallerier. Den har en stødig konstruksjon og kan støtte vekt på opptil 50kg pr meter, som gir et sikkert og trygt oppheng av malerier og andre kunstverker på gallerivegger. Galleriet vil stille ut kunstverk fra både nasjonale og internasjonale artister.

Jennekes fargerike interiør

Jenneke er definitivt ikke redd for farger, og regelmessig maler veggene sine i en ny farge. “Det er ikke det eneste jeg liker å endre på,” sier hun. “For eksempel, så endrer jeg bildene og plakatene min på veggene ganske ofte. Faktisk et par ganger i året. Derfor er jeg så fornøyd med Click Rail.”

Permanent kunstutstilling hos advokatfirma

Dette advokatfirmaet valgte Combi Rail Pro Light til å vise frem den imponerende kunst samlingen på veggene. Denne trygge og elegante løsningen gjør det mulig å vise frem kunst på dagtid, men også spesielt når man passerer området på kvelden. Mer enn 120 meter med Combi Rail Pro Light bildeskinner har blitt installert med farger tilpasset området, i “Marrakech”-toner. For å holde systemet så diskret som mulig for å få frem kunsten, ble lystransformatorer plassert over taket.

Det skandinaviske & minimalistiske interiøret til Rowena

Rowena liker å endre på rammene og bildene. “Jeg elsker at det finnes så mye forskjellig tilbehør. Jeg bruker vanligvis Twister perlon hengesnor. De er nesten ikke synlige. Twister Hooks er også veldig nyttige. Jeg bruker dem, for eksempel, i julen for å henge opp juledekorasjoner, og girlander på bursdager. Systemet er også veldig sterkt. Jeg har et særdeles tungt speil som henger fra skinnene, med to kroker og perlon snor, og det er veldig stabilt. Jeg bekymrer meg aldri for at det skal falle ned på gulvet.”

Kontorkunst

Dette vakre kunstverket som henger i et møterom i Oslo måler 200 x 150 cm og veier 15 kg. Click Rail skinnen er montert på veggen opp mot himling. Dette iøyenfallende kunstverket henger i 2 Twister 2mm stålsnorer med Micro Grip opphengskroker.

Et bærekraftig valg for denne barneskolen

Bildeopphengs systemet Click Rail ble innstallert på veggen i flukt med taket. Den hvite utgaven av skinnen ble valgt for å gå i ett med det innfelte taket. Her er de transparente Twister opphengs kablene i Nylon benyttet. Vaieren i Nylon gjør opphenget så diskret som mulig opp i mot veggen. Ved å benytte Micro Grip kroker er det veldig enkelt å henge flere rammer på en snor. Krokens Auto-greps mekanisme hjelper deg med å plassere rammen på den høyre siden av kabelen.

Kunst på kontoret

Click Rail Pro er installert i dette kontorbygget for å vise frem flotte kunstverk i kontormiljøet. Click Rail Pro er et sterkt og solid opphengssystem med en høy vektkapasitet per meter. Store malerier og rammer kan henges opp på en sikker, men også fleksibel måte! Opphengs vaierne benyttet, er Twister steelcable sammen med Micro Grip 20 kg kroker.

Et praktisk valg

Veggdekorasjoner i et barnerom endres ofte! Et meget praktisk valg er å installere Click Rail opphengs system. I dette rommet ble 4 meter Click Rail installert i hvit utgave, slik at det integreres godt med vegg og tak. Rammene henger fra en transparent nylon Twister kabel ved hjelp av 4 kg bildekroker.

Familiebilder rundt i huset!

For dette oppsettet ble 3 meter med Click Rail bildeopphengssystem installert.

3 stk Twister 2mm nylonsnorer med 2 kroker 4kg på hver henger det 2 bilder i hver snor.

søndag,mandag,tirsdag,onsdag,torsdag,fredag,lørdag
januar,februar,mars,april,mai,juni,juli,august,september,oktober,november,desember
Ønsket antall varer er ikke tilgjengelig. Kun [max] igjen.
Legg til ønskelisteSøk i ØnskelisteFjern Ønskeliste
Handlevogn

Handlevognen din er tom

Return To Shop

Legg til kommentar Rediger ordrenotat
Antatt Fraktkostnad
Legg til kupong

Antatt Fraktkostnad

Legg til kupong

Kupongkoden aktiveres i kassen