Et kjøkken er så klart et sted for matlaging, men er også et sted hvor folk kan samles og tilbringe tid sammen. Det er derfor det er ekstra flott å kunne gjøre disse tingene hvor det er koselig og morsomt å være! I denne bloggen deler vi 5 ideer for hvordan du kan dekorere kjøkkenveggene dine på en kreativ måte, ved å benytte deg av vårt bildeopphengs system med en variasjon av tilbehør. I tillegg til å skape en koselig atmosfære, har noen av ideene også praktiske funksjoner ved matlaging. 

or å dekorere kjøkkenveggen din på en overaskende og dynamisk måte, kan du benytte et bildeopphengs system. Click Rail er et fleksibelt bildeopphengs system som festes til veggen, og er en engangsinnstallering. I tillegg til malerier og rammer, finnes det også andre typer tilbehør som kan dekorere kjøkkenveggen din på en flott måte. Under gir vi deg 3 morsomme ideer.

> BOTANIQ BLOMSTERPOTTE

Med Botaniq blomsterpotte vil du ikke bare skape et pent uttrykk, men også tilføre litt natur til ditt kjøkken. Heng flere Botaniq ved siden av hverandre for en leken effekt. Fyll dem med blomster eller planter, eller bruk dem som funksjonelle urte potter du kan plukke ferske urter fra ved matlaging. Slik vil kjøkkenet ditt få et flott uttrykk, samtidig som du kan sørge for å alltid ha nødvendige ingredienser innen rekkevidde!

> PLATE HANGER

Om du ønsker å gå mer for dekorasjon enn funksjonalitet, kan du teste Plate Hanger. Dette hendige tilbehøret lar deg henge opp vakre og dekorative fat, eller skilt, på veggen. Velg skilt med et unikt design, eller gå for en blanding av forskjellige skilt i forskjellige størrelser. Ved å henge opp fat, vil du på et øyeblikk skape et artistisk uttrykk i ditt kjøkken.

> PICTURE MOUSE

Ønsker du en personlig stil for din kjøkkenvegg? Med Picture Mouse kan du henge kort, bilder og andre minner på veggen på en original og leken måte. Heng opp ved hjelp av små magneter på magnetsnoren som du kan feste hvor som helst på skinnen. Slik kan du regelmessig bytte ut eller legge til nye minner. Dette er en morsom måte å fylle din kjøkkenvegg med vakre øyeblikk og kilder til inspirasjon.

Har du ikke et bildeopphengs system, muligheten til å feste det til veggen, eller er ønsket vegg for lav? Under gir vi deg 2 råd om hvilket system du kan benytte deg av.

> INFO RAIL

Skli enkelt dine dokumenter eller kunst inn og ut fra Info Rail skinnen, noe som gjør det lett å erstatte dem med noe nytt. Dette gir deg friheten til å skape regelmessig variasjon på atmosfæren i ditt kjøkken. Info Rail festet direkte på veggen ved bruk av klips.

> CARD RAIL

Har du dårlig plass på kjøkkenet? Bruk Card Rail for å praktisk utnytte smale veggflater. Dette vertikale presentasjons systemet tar liten platt og kan kuttes etter mål. På begge sider av skinnen kan du føre inn bilder, eller kanskje dine beste oppskrifter? Du kan også bruke små magneter til å henge dine notater på den magnetiske fronten på listen. På denne måten kan du virkelig utnytte hver tilgjengelig krik og krok på ditt kjøkken.


Både Info Rail og Card Rail er enkle å feste på veggen, og kan kuttes til å passe til enhver vegg.