Siden 2016, har 63 år gamle Jenneke bodd med sin katt, Dribbel, i et koselig nybygg. Interiøret hennes er hennes største lidenskap. Å sitte rolig i sofaen er ikke egentlig et alternativ for Jenneke. Hun styler hele tiden og hun elsker å dele bilder av sitt fargerike hjem på sin instagramkonto @prachtig88..

Eklektisk og bærekraftig

Hvordan vil Jenneke beskrive sin interiørstil? “Jeg tror eklektisk er nøkkelordet. Men i mine egne ord: Jeg bare gjør hva som helst,” ler hun. “Jeg kombinerer farger, mønster og møbler som tiltrekker meg. Om jeg er i en bruktbutikk, eller et fint marked, og jeg ser noe som tiltrekker meg, så kjøper jeg det. Jeg er definitivt for å holde meg til et lavt budsjett, og liker å kjøpe brukt eller på salg.” Jenneke er definitivt ikke redd for farger, og regelmessig maler veggene sine i en ny farge. “Det er ikke det eneste jeg liker å endre på,” sier hun. “For eksempel, så endrer jeg bildene og plakatene min på veggene ganske ofte. Faktisk et par ganger i året. Derfor er jeg så fornøyd med Click Rail.” Naboen hennes monterte Jennekes Click Rail. “Det var veldig enkelt,” forteller Jenneke. “Opphengs systemet kom med en tydelig bruksanvisning. Jeg målte opp selv, og så var det kun montering som gjenstod. Skinnene ble montert langs hele lengden av stuen, som er omtrent 7 meter. Jeg tror vi var ferdige etter omtrent en time.”

Jenneke liker å henge og endre på veggdekor. “Jeg må bare si, i starten, syntes jeg det var ganske spennende,” innrømmer Jenneke. “En så tynn snor, krokene også, virker så enkelt. I hodet mitt tenker jeg, “jeg håper det går bra.” Men det fungerer perfekt! Det er overraskende stabilt. Jeg trenger ikke å bore eller skru mer, som er fantastisk. Jeg ønsker ikke flere hull i veggene.”

Stilig og chic

Så langt, har Jennekes erfaringer kun vært positive. “Systemet er enkelt å bruke. Du kan, så klart, se snoren, men det plager meg ikke. Man blir bare vant til det. Og kanskje er det et spørsmål om smak. Personlig så synes jeg det er veldig stilig og chict. Det ser litt ut som et galleri.” Å endre på innholdet er også veldig enkelt. “Det er ukomplisert,” sier Jenneke. “Jeg tar frem krakken min, og når du har tatt bildet av kroken, er det lett å fjerne snoren.”

Enda flere Click Rail

Jenneke er så fornøyd med Click Rail systemet at hun ønsker også systemet i det resterende av huset. “Jeg har fortsatt litt skinner til overs, og jeg vet akkurat hvor jeg skal plassere dem,” ler hun. “Jeg tror jeg skal montere skinnene i gangen, slik at jeg kan henge opp kort med hjelp av Picture Mouse. Eller kanskje på toalettet, det ville også sett bra ut. Faktisk, når jeg tenker meg om, det ville vært perfekt på soverommet mitt også. Heldigvis kan Click Rail enkelt kjøpes på nett, så jeg kan alltids kjøpe enda flere skinner, ha ha ha!”