NOE ANNERLEDES PÅ VEGGEN HOS SASKIA HVER SESONG

Om noen endrer på ting og veggdekor i hjemmet sitt, så er det Saskia ! Denne entusiastiske bloggeren har delt jule- og høytids inspirasjon i bloggen sin de siste 13 årene.

Artiteq Click Rail opphengs system gir henne fleksibiliteten til å henge noe nytt på veggen til hver sesong.

 


Forandring fryder
Saskia bor med sin mann, Robert, i Eindhoven (NL). Deres interiør har en nøytral og behagelig tone, men med små endringer hver sesong. «Jeg liker virkelig ikke å velge møbler, men jeg elsker hjemme-dekor, » sier Saskia. «En gang iblant endrer jeg litt stil her hjemme. Først og fremst fordi jeg elsker forandring, og liker å skifte ut detaljene i hjemmet mitt regelmessig. Men hovedsakelig på grunn av jobben min som innholds skaper. Jeg deler inspirasjon om sesongene og høytidene og, så klart, jeg liker å regelmessig kunne vise frem noe nytt til følgerne og leserne mine.»

Sesongbasert inspirasjon
Saskia har to forskjellige blogger. «Cristmaholic er hoved bloggen min,» sier hun. «Jeg bruker denne bloggen til å dele inspirasjon med andre entusiaster fra midten av september til sent i desember. Eksempler er dekor tips, kreative DIY prosjekter
og gave ideer. Jeg skaper også festlige jule-vlogger; hvert år besøker vi forskjellige julemarkeder, og julebegivenheter hos hageforhandlere for å fange atmosfæren i videoen.» Når hun ikke er opptatt med jul, har hun sin andre blogg, So Celebrate!,
hvor Saskia deler inspirasjon om å feire sesongene. «Jeg elsker grønnsakshagearbeid, og dyrking av blomster, så jeg liker å skape innhold som omhandler dette. Jeg dekorerer alltid hjemmet mitt overdådig for hver sesong og høytid. Jeg skifter ut putene i sofaen, dekorasjonene på hyllene, i skapene mine og på kjøkkenet. Og, så klart endrer jeg veggdekor regelmessig!»

 

Stadig i endring
Hjemme hos Saskia henger ikke de samme tingene på veggene lenge. «Å hamre spiker inn i veggene er noe jeg egentlig ikke burde gjøre,» ler hun. «Noen ganger gjør jeg det, men jeg angrer alltid. Dessuten, dekorasjonene henger ikke på samme sted lenge her i huset. Det er derfor jeg er så fornøyd med mitt Click Rail system fra Artiteq. Dette systemet er nå installert på to vegger i stuen min, og en vegg i soverommet. Artiteq montøren installerte systemet på kun et par timer. Det var fort gjort. Opphengs systemet lar meg endre veggdekor i hjemmet mitt så ofte jeg måtte ønske!»

Veggdekor utenom det vanlige
Saskia henger selvfølgelig også opp bilderammer, plakater og malerier på veggene, men vanligvis henger hun opp annen veggdekor. «Sist høst hang jeg opp tre store dekorative vifter over sofaen vår. Jeg synes de er så festlige,» forteller Saskia. «I påsken kjører jeg virkelig på med dekor. Jeg liker å lage sesongbasert dekor selv. Etter at Click Rail ble installert, foretrekker jeg å henge opp påske-kvister, for eksempel over sofaen. Etter påske lar jeg kvistene henge, og erstatter påskepynten med dekor for koningsdag (kongens dag). Eksempler på dette er oransje kroner, røde, hvite og blå sløyfer og vaser fylt med oransje tulipaner.» Saskias favoritt tid, uten tvil, er tiden frem i mot jul. «I oktober og november kjører jeg virkelig på med dekor hjemme,» sier hun entusiastisk. «Jeg setter opp et lite juletre i nesten hvert eneste rom. Og jeg henger alltid opp noe pent på soveromsveggen. For eksempel, forrige jul hang jeg opp neonlys, med teksten Silent Night, over sengen vår.»

Heng opp det meste med Artiteq Loop Makers
Saskia bruker Artiteqs Loop Makers når hun henger opp dekorasjoner. «Loop Makers er ideelle når du planlegger å henge opp spesielle dekorasjoner. Det er litt knotete å vri de små skruene på Loop Makersen, spesielt for de som er litt utålmodige, som meg,» ler hun. «Fordelen er at de knapt synes når du er ferdig, og du kan bruke dem til å henge opp omtrent alt! »

Saskia bruker selvheftende kroker i de områdene av huset hvor Artiteqs opphengs skinner ikke er installert enda. «De fungerer greit, men de kommer også med noen ulemper, » forteller hun. «Dilemmaet er alltid om man kan fjerne dem uten at de legger igjen merker på veggene. Selvheftende kroker er også lite fleksible. Du må avgjøre på forhånd hvor de skal festes, og om du ikke er fornøyd med plasseringen må du jo fjerne kroken og feste den på nytt.»

Flexibilitet
“Artiteq opphengs system fjerner fleksibilitets problemene. Høyere, lavere, til venstre, til høyre… Alt er mulig, og gjøres på null komma niks. Jeg elsker slik fleksibilitet. Faktisk, så vil jeg ha systemet i hele huset. Jeg planlegger å male veggen bak pulten i hjemmekontoret mitt i år. Da kan jeg få Artiteq Click Rail installert der også. Jeg gleder meg til høsten, og til jeg kan fylle veggene med vakre og festlige veggdekorasjoner. Klar for jul!”